Contact

Blog

Ontdek het sociale gezicht van INSynQ

Ontdek het sociale gezicht van INSynQ 28 Jun 2019

Beroemde ontdekkingsreizigers hebben de nieuwe wereld in kaart gebracht. Marco Polo heeft zijn bekendheid te danken aan zijn tochten naar het Verre Oosten. De bekendste van allemaal – de Italiaan Christoffel Columbus – haalde de geschiedenisboeken als ontdekker van Amerika. De Portugees Ferdinand Magalhaen leidde de eerste zeilreis rond de wereld. De Schot David Livingstone doorkruiste als zendeling het Afrikaanse continent. En de Noor Roald Amundsen maakte als eerste een geslaagde expeditie naar de Zuidpool.

Gelijkenis ontdekkingsreizigers en INSynQ

Voel je je als engineer of consultant aangesproken door de onverzettelijkheid en dadendrang van deze bekende ontdekkingsreizigers? INSynQ wel. Tussen deze 5 avonturiers en onze bedrijfsfilosofie bestaat een treffende overeenkomst. Onze medewerkers zijn ook avontuurlijk ingesteld, laten zich niet gemakkelijk uit het veld slaan door tegenslag, varen desgewenst tegen de stroom in en zijn vastberaden om hun doel te bereiken. Vaak staan deze zogenoemde soft skills niet vermeld op het cv van een nieuwe werknemer. En juist naar die ‘zachte kant’ van toekomstige engineers en consultants is INSynQ keihard op zoek.

Teamgevoel creëren

INSynQ werkt in diverse teams, met een duidelijke rolverdeling. De teamleider vertolkt de rol van coach. Hij of zij inspireert, moedigt aan, coacht en probeert het beste in de teamleden naar boven te halen. Net als binnen een sportteam is diversiteit belangrijk. Een voetbalteam met 11 Messi’s speelt ongetwijfeld prachtig, aanvallend voetbal, maar zal ook veel doelpunten tegen krijgen. In deze verscheidenheid willen we onderscheidend zijn. Samen presteren lukt niet zonder persoonlijke aandacht, interesse in elkaar, focus op individuele ontwikkeling en tijd voor ontspanning.

Gezamenlijke activiteiten

Teamleden voelen de open bedrijfscultuur van INSynQ haarfijn aan. Ze zoeken elkaar na werktijd op, nemen het initiatief om teamuitjes en gezamenlijke activiteiten te organiseren en springen voor elkaar in de bres. Als de boog gespannen staat, is de gezamenlijke blik op de bulls eye gericht. Is de boog niet gespannen, dan betrekt INSynQ ook het thuisfront erbij. Denk aan de gezamenlijke activiteiten die we met Sinterklaas, Kerstmis, jubilea of verjaardagen organiseren.  Voor werkbesprekingen, brainstormsessies of andere activiteiten hebben we inspirerende ruimtes ingericht, genoemd naar 5 bekende ontdekkingsreizigers: de Marco Polo Meeting room, de Columbus Chamber, de Magalhaen Mark, de Livingstone Lounge en de Amundsen Area.

Groei stimuleren

Het beste jongetje van de klas hoeft niet per definitie de ideale werknemer voor INSynQ te zijn. Veel belangrijker is de match tussen jou als werknemer en het team. Spreekt onze bedrijfscultuur je niet aan? Of ben je meer een einzelgänger dan een teamspeler? In beide gevallen ontbreekt deze klik hoogstwaarschijnlijk. INSynQ houdt van ondernemende werknemers en geeft volop de ruimte aan eigen initiatief. Dat zijn geen loze woorden. Nee, we voegen de daad bij het woord. Zo is de Innovation Board als platform in het leven geroepen om innovatieve ideeën vleugels te geven. Het zit in ons DNA om innovatie een kans te geven. Daar plukt iedereen de vruchten van: jij als individuele werknemer, het team en natuurlijk ook de klant, waar we het allemaal voor doen.

Ga je mee op avontuur?

We zijn op zoek naar avontuurlijk ingestelde SAP-consultants die zich herkennen in de dadendrang van beroemde ontdekkingsreizigers. Jouw carrière bij INSynQ is geen ongeschreven bladzijde of rimpelloze zee. Samen met jou gaan we op avontuur, we bepalen een (eind)bestemming en stippelen een route uit. In de praktijk is dat geen rechte weg van A naar B. Samen met je teamgenoten ga je navigeren, manoeuvreren, innoveren en presteren. Uiteraard houden we onderweg de balans tussen werk en privé nauwlettend in de gaten. We willen dat je groeit: als collega en als mens. Beschik jij als mens over deze bagage en durf je het avontuur aan? Bel ons op 040-800 1500 of vul het onderstaande formulier in.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

INSynQ, Aangenaam verrassend!
Ons team wil samen met de klant bouwen aan de toekomst. Door onze unieke aanpak voor innovaties zijn we in staat om toekomstgerichte diensten te leveren op het snijvlak van mensen, bedrijfsprocessen en SAP.

Samenwerkingen