Contact

SAP Extended Warehouse Management

SAP Extended Warehouse Management

De logistieke markt vraagt momenteel om moderne oplossingen waarbij magazijn en een warehouse management systeem met elkaar verbonden kunnen worden. Men is op zoek naar betrouwbaarheid, efficiency en snelheid. SAP Extended Warehouse Management (EWM) is de oplossing!

Bekijk al onze competenties Neem contact met ons op

SAP EWM

Een modern magazijn en een warehouse management systeem zijn tegenwoordig onlosmakend met elkaar verbonden. Zo’n systeem levert een cruciale bijdrage aan de betrouwbaarheid, efficiency en snelheid in een magazijn. Stuk voor stuk aspecten die onmisbaar zijn voor een veeleisende logistieke markt.

Deze competentie is geschikt voor:

Vlaggenschip

INSynQ heeft een sterke focus op de warehouse managementsystemen van SAP. Het Extended Warehouse Management (EWM) is het vlaggenschip van SAP. Dit krachtige systeem kenmerkt zich door de hoge mate waarin we specifieke klantprocessen kunnen aanpassen op uw wensen. Enkele bijzondere aspecten van EWM:

  • Flexibel: EWM werkt met vele invalshoeken om de procesafloop in een warehouse uit te voeren. Het systeem heeft zowel een lay-out benadering als een procesbenadering. Met beide benaderingen richten we processen in, zoals u als klant die voor ogen heeft.

 

  • Omvangrijk: EWM kent tal van extra toepassingen, zoals een module Value Added Services (VAS). Deze module bevat facturatiemogelijkheden, een transportation management ingang, een standaard radio frequency identification (RFID) connectie, yard management, material flow system (MFS) connectiviteit en nog veel meer.

 

  • Inzichtelijk: EWM is real time ingesteld en levert meerdere mogelijkheden om het warehouse inzichtelijk en transparant af te beelden.
IP190603LH1-001
Solved by INSynQ
Citrus Andriessen

Citrus Andriessen

Citrus Andriessen stroomlijnt al zijn bedrijfsprocessen en financiële administratie met SAP Business ByDesign. De leverancier van digitale toetsoplossingen profiteert onder andere van een sterk vereenvoudigd facturatieproces. SAP-partner INSynQ begeleidde de implementatie.

WaterBear Network

WaterBear Network

INSynQ ondersteunt WaterBear bij de aanleg van een solide basis; Door de effectieve implementatie van SAP Business ByDesign

Het INSynQ WM team behoort tot de beste in het vinden van een passende WM oplossing, door het toepassen van diepgaande kennis in een eerlijke en prettige samenwerking met de klant.

Neem contact met ons op

Samenwerkingen