Corporatie Bydesign, Design Thinking, INSynQ, SAP
top-border

Corporatie ByDesign voor woningcorporaties

De bedrijfsvoering in het midden- en kleinbedrijf stelt specifieke eisen aan de benodigde functionaliteiten van ERP-software. En binnen het MKB is weer een onderverdeling te maken in branches of sectoren die kampen met hun eigen problematiek. Voor INSynQ is het als premium SAP-partner de uitdaging om met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van SAP-oplossingen hier rekening mee te houden. Vanuit dit perspectief zag Corporatie ByDesign het levenslicht. Deze cloudoplossing van SAP is op maat gesneden voor woningcorporaties.

Klantencockpit: alle data in één oogopslag zichtbaar

De demoversie van Corporatie ByDesign is volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van woningcorporaties. Deze SAP-applicatie biedt functionele oplossingen voor: periodiek beheer en onderhoud van vastgoed; klachtafhandeling, plus het aanmaken van interne en externe serviceorders voor monteurs en aannemers; toewijzen van een woning aan huurders (huurcontracten); inzicht in betaalde en openstaande facturen en het aantal contactmomenten met huurders. Alle beschikbare data is vanuit de klantencockpit in één oogopslag zichtbaar. Deze informatie is bovendien in één handomdraai beschikbaar als rapportage. Zo kunnen woningcorporaties eenvoudig verantwoording afleggen aan de overheid en laten zien hoe ze overheidsgeld besteden aan sociale woningbouwprojecten.

100% geïntegreerde cloudoplossing

Net als Business ByDesign is de versie voor woningcorporaties een volledig geïntegreerde cloudoplossing. De tool is dus uitgerust met alle benodigde basisfunctionaliteiten: van finance tot human resource management. Als cloudoplossing biedt deze applicatie volop functionele en financiële voordelen. Zo hebben woningcorporaties geen additionele software of koppelingen naar externe interfaces meer nodig. Ook de opslag en het beheer zijn prima geregeld. SAP regelt het onderhoud en de productreleases vanuit een centrale server. Daar heeft u geen omkijken naar. Deze service is inbegrepen in de prijs van een licentie.

Oplossing voor woningcorporaties 

Speciaal voor woningcorporaties hebben developers van INSynQ een innovatieve tool ontwikkeld. Ze koppelen een zelfontwikkelde sensor aan SAP-software en verrichten zo diverse metingen binnen een woning of appartementencomplex. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de concentratie koolmonoxide, de temperatuur, rookontwikkeling of de hoeveelheid decibel (bij geluidsoverlast) in een woning te meten. Bij storingen of te hoge waardes wordt via een koppeling in SAP razendsnel een monteur geregeld. Nieuwsgierig naar deze oplossing? INSynQ presenteert deze innovatie tijdens de volgende editie van het Corporatieplein: 26 september in Houten.

Afspraak maken?

De consultants van INSynQ kennen de bedrijfsvoering van woningcorporaties niet van binnenuit. Als demoversie staat deze cloudoplossing nog in de grondverf. Graag willen we deze online tool aflakken en vernissen, zodat gebruikers er in de praktijk goed mee uit de voeten kunnen. Daarom komen we graag in contact met ervaren professionals van woningcorporaties. Samen met u willen we Corporatie ByDesign naar een hoger niveau tillen. Daarvoor gaan we brainstormsessies, workshops en coaching op locatie inzetten. Wilt u hieraan een steentje bijdragen? Bel dan 040-800 1500 of vul het onderstaande formulier in.

    INSynQ, Aangenaam verrassend!
    Ons team wil samen met de klant bouwen aan de toekomst. Door onze unieke aanpak voor innovaties zijn we in staat om toekomstgerichte diensten te leveren op het snijvlak van mensen, bedrijfsprocessen en SAP.

    bottom-border