top-border

Corporatiegidslive 2019

Op 16 april j.l. heeft INSynQ tijdens de zesde editie van Corporatiegids LIVE Kennisdag de visie 2025 gepresenteerd. Totaal waren er 43 deelnemers in de sessie verdeeld over 26 woningcorporaties en 5 adviseurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van IT-trajecten voor woningcorporaties.

Visie 2025: De wereld verandert: houdt uw IT-landschap modern en betaalbaar

Door het analyseren van de trends en veranderingen waar woningcorporaties mee te maken krijgen heeft INSynQ een holistische visie voor 2025 gepresenteerd. Een van de onderdelen van deze visie is de integratie tussen de ketenpartners waarmee de woningcorporatie te maken heeft. Het voordeel hiervan is dat er een reductie is van administratieve lasten en dat er efficiëntere beslissingen genomen kunnen worden op bijvoorbeeld planning of aansturing binnen de woningcorporatie.

Hoe gaat men om met verandering?

Vanuit eerdere interviews en gesprekken die wij gehad hebben met woningcorporaties geven het resultaat dat men bewust is dat de woningcorporatie veel op zijn bord krijgt om mee te kunnen op vlak van innovatie en technologie. De Raad van Bestuur en directie willen graag hierin meelopen alleen is de link naar IT een bottleneck omdat vanuit deze hoek het vaak voorkomt dat men wel wil maar niet precies weten het doel behaald moet worden.

Design thinking

INSynQ heeft de deelnemers van de sessie uitgenodigd om deel te nemen aan een Design Thinking sessie die de focus heeft op woningcorporaties en te werken aan een Proof of Concept. Deze sessie zal in tegenstelling dan gemeld niet op 31 mei 2019, maar op 20 juni 2019 plaats vinden. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

 

INSynQ gaat graag met u in gesprek om een samen met u een plan te maken voor een Proof-of-Concept zodat uw woningcorporatie ook de voordelen kan genieten van de digitale kern. Als u meer informatie wilt hebben over onze strategie neem dan contact met ons op 040-800 1500 of vul het onderstaande formulier in.

    INSynQ, Aangenaam verrassend!
    Ons team wil samen met de klant bouwen aan de toekomst. Door onze unieke aanpak voor innovaties zijn we in staat om toekomstgerichte diensten te leveren op het snijvlak van mensen, bedrijfsprocessen en SAP.

    bottom-border