top-border

De Zilveren SAP Quality Award 2019 voor fast delivery gaat naar: Citrus Andriessen

SAP heeft op 1 oktober 2019 zijn jaarlijkse SAP Quality Awards uitgereikt. De winnaars zijn klanten die het voorbije jaar uitblonken in het plannen en uitvoeren van hun SAP-implementaties en daardoor meetbare voordelen hebben behaald.

Negen klanten mochten een Award in ontvangst nemen. De winnaars hebben, na een grondige screening en preselectie van hun nominaties, hun project gepresenteerd aan een experten jury.

Bij de beoordeling lag de focus voornamelijk op het naleven van de 10 SAP-kwaliteitsprincipes voor IT-projecten tijdens de voorbereiding, planning en implementatie van het project en de behaalde voordelen.

SAP reikte Quality Awards uit in 3 categorieën.

‘Fast Delivery’ voor de kleinere projecten die snel en met een beperkt aantal gepresteerde dagen werden opgeleverd. De categorie ‘Innovation’ is dit jaar een open categorie waarbij het innovatieve gebruik van software of implementatie doorslaggevend zijn. De grotere projecten met een belangrijke business impact horen thuis onder de noemer ‘Business Transformation’.

Het project van Citrus Andriessen werd, met een go-live in minder dan 6 weken, beoordeeld in de categorie Fast Delivery en kreeg in deze categorie de zilveren award. De eerste resultaten zijn gerealiseerde besparingen in bezetting en een vergaand inzicht in de pijplijn. De komende periode wordt de nadruk gelegd op het gebruiken van de inzichten in projecten om de operatie verder te optimaliseren.

Monica Datthijn, Account Manager Citrus Andriessen bij INSynQ, is verheugd over het winnen van de SAP Quality Award. “Deze prestatie kan alleen geleverd worden als de klant en leverancier doeltreffend samensmelten tot een sterke projectorganisatie. Dus, alle lof voor het volledige projectteam. Zij hebben ervoor gezorgd dat we samen deze beloning in de wacht hebben gesleept. We zijn er enorm trots op.”

bottom-border