SAP Extended Warehouse Management (EWM)

Een modern magazijn en een warehouse management systeem zijn tegenwoordig onlosmakend met elkaar verbonden. Zo’n systeem levert een cruciale bijdrage aan de betrouwbaarheid, efficiency en snelheid in een magazijn. Stuk voor stuk aspecten die onmisbaar zijn voor een veeleisende logistieke markt.

Vlaggenschip SAP

INSynQ focust zich op de warehouse managementsystemen van SAP. Het Extended Warehouse Management (EWM) is het vlaggenschip van SAP. Dit krachtige systeem kenmerkt zich door de hoge mate waarin we specifieke klantprocessen kunnen aanpassen op uw wensen. Enkele bijzondere aspecten van EWM:

  • Flexibel: EWM werkt met vele invalshoeken om de procesafloop in een warehouse uit te voeren. Het systeem heeft zowel een lay-out benadering als een procesbenadering. Met beide benaderingen richten we processen in, zoals u als klant die voor ogen heeft.
  • Omvangrijk: EWM kent tal van extra toepassingen, zoals een module Value Added Services (VAS). Deze module bevat facturatiemogelijkheden, een transportation management ingang, een standaard radio frequency identification (RFID) connectie, yard management, material flow system (MFS) connectiviteit en nog veel meer.
  • Inzichtelijk: EWM is real time ingesteld en levert meerdere mogelijkheden om het warehouse inzichtelijk en transparant af te beelden.

Meer informatie?

Wilt u de controle en efficiency van de bedrijfsprocessen in uw distributiecentrum verbeteren? Dan is SAP Extended Warehouse Management iets voor uw bedrijf. Met SAP EWM haalt u een krachtige applicatie in huis die waarde toevoegt aan de keten. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.