SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. INSynQ kan deze betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen in korte tijd implementeren. Onze oplossingen bieden u snel resultaat, kunnen met elkaar verbonden worden, maken onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk en verschaffen real-time inzicht.

Complete on-demand ERP-oplossing

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, plus dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

 • Corporate Performance
 • Sourcing & Procurement
 • Project Management
 • Manufacturing & Supply Chain Management
 • Accounting & Finance
 • CRM, Sales & Marketing
 • Service & Support
 • Human Resource Management

Geen investeringen in IT-hardware en IT-beheer

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent dat u niet langer hoeft te investeren in IT-hardware en IT-beheer. Met deze oplossing haalt u voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging in huis. Ongeacht de locatie waar u werkt of verblijft, krijgt u via een beveiligde internetconnectie én een standaard webbrowser toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages.

Ruim 40 ingebouwde business scenario’s

Dankzij de ervaring van 40 jaar best practices is INSynQ in staat om SAP Business ByDesign snel te implementeren. U krijgt de beschikking over ruim 40 ingebouwde en direct uitrolbare business scenario’s. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar, zodat u snel kunt reageren op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign beschikt over een volledig nieuwe userinterface, ontworpen met het oog op een maximale productiviteit van de eindgebruiker. De rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties waren richtinggevend bij het ontwerp. Kortom: SAP Business ByDesign voldoet aan uw verwachtingen en sluit aan bij de behoefte van zowel de gebruikers als het management van uw organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

 • Geen investeringen in IT hardware en IT beheer;
 • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen;
 • Verkrijg real-time inzicht via een geïntegreerde analyse- en rapportagefunctionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database);
 • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteiten en inzichten via de standaard beschikbare mobiele applicaties;
 • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen;
 • Betrouwbare en uitstekend beveiligde datacenters van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

Benut sterke punten optimaal

SAP Business ByDesign ondersteunt het 2-tiermodel, waarmee u de sterke punten van uw organisatiestructuur benut: kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. SAP Business ByDesign sluit naadloos aan op de on-premise en/of on demand SAP-omgeving van de moedermaatschappij. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

(Deel)oplossingen via SAP-Store

SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de oplossing aan uw wensen en eisen aan te passen. Internationale partners en klanten bieden hiervoor vanuit de SAP-Store gerealiseerde (deel)oplossingen aan. Daarnaast biedt SAP met Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SAP Business ByDesign? Of heeft u vragen over deze beproefde oplossing van INSynQ? Stel uw vraag via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw vraag te beantwoorden.