SAP Turn-a-Round

Bent u begonnen met de herindeling van uw SAP-software, maar stuit u op meerdere problemen? Lijkt uw goed uitgedachte plan in het honderd te lopen, omdat het niet aansluit bij uw bedrijfsprocessen? Of bent u dringend op zoek naar hulp? Bedrijven met een vastgelopen projectimplementatie kunnen onze hulp goed gebruiken. Project ‘Turn-a-Round’ is vanuit deze invalshoek opgezet. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale manier om uw bedrijfsproces en uw SAP-systeem optimaal op elkaar af te stemmen.

SAP SPECIALIST ÉN CHANGE MANAGER

Een specialist van INSynQ helpt om uw bedrijfsprocessen en SAP-systeem optimaal op elkaar af te stemmen. Voor een vlekkeloze uitvoering beschikken onze senior businessconsultants over een gedegen kennis van SAP én bedrijfsmatige processen. Deze integrale aanpak vanuit technische en organisatorische kant zorgt voor de juiste synergie: tussen mens, proces en systeem. Zo leveren we een bijdrage aan veel geslaagde SAP-implementaties.

ADVISEUR EN KLANKBORD

Een SAP-implementatie leidt niet alleen tot organisatorische veranderingen. U moet ook regelmatig belangrijke proceskeuzes maken. Onze senior businessconsultants staan u met raad en daad bij. Het doel is om een Turn-a-Round zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. SAP-problemen geven we hierbij geen kans. INSynQ is niet gebonden aan de belangen van een implementatiepartij. Het voordeel hiervan is dat we met een kritische blik naar de Turn-a-Round kunnen kijken én het project naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen met u stemmen we uw SAP-systeem naadloos af op de processen binnen uw bedrijf.

SAP HELP VAN INSYNQ

Wilt u uw bedrijfsprocessen herindelen en bent u op zoek naar de juiste synergie tussen uw SAP-systeem en de processen binnen uw bedrijf? Dan is het SAP Turn-a-Round project van INSynQ iets voor u. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.