top-border

ICT Cup georganiseerd door ICT Waarborg; INSynQ strijdt mee!

ICT Waarborg organiseert op 27 november een sportieve dag in winterse stijlen; de ICT Cup. Tijdens deze dag wordt er in teamverband gestreden om de felbegeerde Cup. Meerdere teams uit de ICT-branche hebben de afgelopen jaren hier al aan mee gedaan. INSynQ zal dit jaar ook vertegenwoordigd zijn met een team!

Aan de ICT Cup is een goed doel gelieerd; ALS. ALS; Amyotrofische Laterale Sclerose, is een aandoening van het deel van het zenuwstelsel die de spieren aanstuurt en waarvan de oorzaak tot heden nog onbekend is. Geleidelijk aan worden steeds meer spieren aan gedaan, behalve de hartspier. Het uitvallen van de ademhalingsspieren is meestal de oorzaak van het overlijden van iemand met ALS. Op dit moment zijn er ongeveer 1500 mensen met ALS, zij hebben een levensverwachting van 3-5 jaar. Er overlijden jaarlijks ongeveer 500 personen aan de gevolgen van ALS, een gelijk aantal personen komt er ook bij.

De ICT Cup wordt mede georganiseerd om geld op te halen voor dit goede doel. Alle donaties die voor, tijdens en na de ICT Cup worden gedaan komen ten goede aan dit doel. Ook INSynQ gaat haar best doen om zorg te dragen voor een mooi bedrag.

Stichting ALS is geholpen met elke (kleine) bijdrage die zij kunnen ontvangen. Mocht u willen helpen door middel van een (financiële) gift, dan is dit altijd mogelijk via de volgende link: Team InsynQ

Binnenkort stelt ons team zich graag aan u voor!

bottom-border