IoT, Innovatie, CorporatiePlein
top-border

Innovatie op Corporatieplein 2019

Op donderdag 26 september 2019 staat INSynQ op Expo Houten bij  Corporatieplein 2019.

Innovatie Corporatie ByDesign, is dit jaar de slogan van INSynQ.

Op onze stand (45) ben je meer dan welkom om onze Internet of Things opstelling te zien. Deze innovatieve opstelling is specifiek gemaakt voor corporaties. Met deze IoT-opstelling willen live laten zien dat de data vanuit de sensoren innovatief gebruikt wordt in Corporatie ByDesign. Met deze data kun je een service order activeren. Het voordeel hiervan is dat er geen handmatige serviceorder in het systeem gezet hoeft te worden.

Voordelen van gebruik van Internet of Things:

 • Commercieel voordeel omdat met Internet of Things processen automatisch en dus efficiënter kunnen worden uitgevoerd.
 • Kostenbesparing met betrekking tot back-office diensten.
 • Procesoptimalisatie door deze te koppelen aan Internet of Things, bijvoorbeeld meterstanden.
 • Efficiënter inplannen van onderhoud van bijvoorbeeld een lift.
 • En maatschappelijk voordeel omdat processen optimaler verlopen kan de kwaliteit voor de huurder worden vergroot en kan men betere zorg en een verhoogde veiligheid leveren.

Ook hebben wij een speciale innovatie tegeltafel bij waarin wij snel voor de corporaties kunnen bepalen welke functionaliteit en processen voor hen belangrijk zijn. Op deze manier kunnen we snel inzicht geven hoe bijvoorbeeld in implementatie traject kost en hoe wij dit specifiek voor de betreffende corporatie doen.

Kortom, als je wil innoveren kom dan bij ons op de stand.

Meer weten over wat onze innovaties voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons op 040-800 1500 of vul het onderstaande formulier in.

  INSynQ, Aangenaam verrassend!
  Ons team wil samen met de klant bouwen aan de toekomst. Door onze unieke aanpak voor innovaties zijn we in staat om toekomstgerichte diensten te leveren op het snijvlak van mensen, bedrijfsprocessen en SAP.

  bottom-border