top-border

INSynQ familiedag 2019

Op zondag 23 juni 2019 kwamen bij elkaar in de Lodge van Safaripark de Beekse Bergen. Na ontvangst met koffie, thee, ranja en een heerlijk zebra-gebakje ging ons avontuur beginnen. In twee groepen stapten we in de giraffen-bus of de zebra-bus, die ons naar de ingang van het park brachten.

 

Met de verrekijkers in de aanslag, petjes op en flink ingesmeerd met zonnebrandcrème werden we losgelaten. Waar de één een olifantenpaadje koos en de ander een hazenpad, ging de ander de boot in om dieren vanaf het water te spotten. Bij elke meander in de rivier en elke splitsing op de paadjes werden weer andere prachtige beesten gespot, maar werd het ook steeds warmer. We waanden ons qua flora en fauna in een ander gebied, maar ook qua temperatuur.

De roofvogelshow was erg in trek bij de INSynQudde.

We waren niet alleen toeschouwer, maar sommigen van ons deden daadwerkelijk actief mee:

              STOER (Nils)                            STOERDER (Marinus)                  STOERST (Vera)

 

Tijdens de lunch konden we lekker genieten van frietjes, of een broodje en een drankje. Heerlijk vertoeven in de schaduw onder de mooie hoge bomen van het park. Na de lunch en het spelen in de speeltuin was er nog ruim de tijd om nog allerlei wilde, angstaanjagende of heel aparte dieren te zien. Hier links een moederaap met haar vier kind-aapjes.  Rechts een echt (lui)paard.

 

Een spannend moment op de dag…toen een krokodil een Greefje naar binnen had gewerkt, maar gelukkig was het geen echte krokodil en was het Good Luuk die Sofie uit de bek van het monster verloste!

Ter afsluiting kregen we nog een privé safari-rit door het park. Daarbij mochten we zelf een waterbokkalfje gaan spotten. De bussen brachten ons uiteindelijk weer naar de veilige Lodge. Waar een heerlijke BBQ op ons stond te wachten.

Oja… de beesten in het park achtervolgden ons nog een aantal dagen. Alhoewel wij ze niet gezien hadden, hebben de processierupsen ons wel gespot en de meeste van ons, flink beetgenomen.

Het was weer een geweldige INSynQ familiedag. Een dag met alles erop en eraan, waar de medewerker en familie een dag door het bedrijf in de watten werden gelegd.

 

 

 

bottom-border