top-border

INSynQ helpt Waterbear Networks aan een solide basis door een effectieve implementatie

In samenwerking met SAP Nederland en SAP Partners Xperi en Elision heeft INSynQ SAP Business ByDesign bij Waterbear Networks geïmplementeerd. De combinatie SAP Marketing Cloud en SAP Business ByDesign draagt bij aan de solide basis voor de start, eind 2020, van het videostreamingsplatform.

Waterbear Networks
Waterbear Networks faciliteert de non-profitorganisaties met één centraal platform. Het doel van dit platform is kijkers inspireren met de verhalen en te informeren over initiatieven van goede doelen. Het is zelfs mogelijk om als kijker zelf een donatie te doen!

Snelle implementatie
Na eerdere gesprekken tussen Waterbear Networks en Xperi, heeft Xperi INSynQ geïntroduceerd bij Waterbear. In een tijdsbestek van één maand hebben wij er zorg voor gedragen dat SAP Business ByDesign is geïmplementeerd en de belangrijkste functionaliteiten live zijn.

Deze implementatie laat zien dat het nastreven van standaardisatie in projectinrichting voor professional services haar vruchten afwerpt. Het effectief implementeren wordt hiermee versneld.

Bekijk ook het artikel op ChannelConnect of de video gemaakt door SAP Nederland onderstaand.

 

bottom-border