Barons Breda
top-border

INSynQ is trots sponsor van Barons Breda

Bij INSynQ vinden we beweging en dus ook sport belangrijk. Van de Eredivisie tot aan de plaatselijke sportclub. Daarom zijn we trots sponsor van het Barons Breda Basketbal team! De Barons zijn voor ons een herkenning; Wij beiden zorgen dat we in teamverband toewerken naar succes (Gewonnen wedstrijd versus Succesvolle implementatie/project). Dit kan alleen met een juiste mix van ervaring en talent en de mogelijkheid om jezelf te trainen/op te leiden.

Barons Breda Basketbal in het kort:

Basketbalvereniging Barons is in 1994 ontstaan uit een fusie van Agon (1978) uit Princenhage en Heerbaan Pioniers (1967) uit Heusdenhout. Sinds 1995 is onze thuishaven sporthal De Doelen in Princenhagen, Breda. In 2002 is basketbalvereniging Red Jumpers uit de Haagse Beemden gefuseerd met Barons, wat erin resulteerde dat Barons de enige overgebleven basketbalvereniging is van Breda.

De afgelopen jaren hebben we de Barons mogen sponsoren en hebben er al meerdere spandoeken tijdens de wedstrijden het veld mooi gekleurd. We kijken uit naar een voortvarende relatie en nog meer mooie wedstrijden!

De website van de Barons is te vinden via; Barons

bottom-border