top-border

INSynQ vult SAP Playbook met volgende innovatie

Het nieuwe playbook is door SAP gelanceerd. Dit playbook bundelt de innovaties die gemaakt zijn door SAP Business One en SAP Business ByDesign partners over de gehele wereld.

Vanuit het SME Business Innovation programma is het mogelijk om als SAP Partner innovatie(s) te delen. Deze innovaties hebben als doel om het klantverlangen, de economische mogelijkheden en de technische haalbaarheid te combineren in een product.

INSynQ is trots te melden dat we dit jaar een nieuwe innovatie mogen toevoegen aan het boek! Waar afgelopen jaar ons product specifiek voor woningcorporaties werd toegevoegd, zijn wij blij te melden dat bij deze editie onze innovatie op basis van iRPA is toegevoegd.

IoT voor woningcorporaties

Met SAP Business ByDesign als ERP is het mogelijk om producten en/of diensten te (ver)huren, (ver)kopen of te onderhouden. INSynQ maakt het met de eigen ontwikkelde IoT oplossing mogelijk om met het gebruik van sensoren (vroegtijdig) onderhoud op te sporen en wanneer gewenst automatisch service orders aan te leggen. Lees hier meer over “Corporatie ByDesign”.

In het playbook is meer informatie te vinden op pagina 155.

SAP Intelligent RPA

Eerder vertelde we al dat INSynQ SAP Business ByDesign klanten kan helpen met minder handmatige handelingen door het gebruik van iRPA. Kleine repeterende acties als het uploaden van documenten in SAP Business ByDesign worden door het gebruik van een bot geautomatiseerd. Een positieve stap in snelheid, correctheid en effectiviteit. Lees hier de blog nogmaals terug.

In het playbook is meer informatie te vinden op pagina 36.

Wilt u het playbook graag inzien? Via deze link komt u op de digitale versie van het boek. Liever een hardcopy ontvangen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

    bottom-border