lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Extended Warehouse Management (EWM)

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Warehouse Management (WM)

lightbulb lightbulb lightbulb

Warehouse Management in 24 uur

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Business ByDesign

lightbulb lightbulb lightbulb

Beheer op Maat

SAP Extended Warehouse Management (EWM)

Een modern magazijn en een warehouse management systeem zijn tegenwoordig onlosmakend met elkaar verbonden. Zo’n systeem levert een cruciale bijdrage aan de betrouwbaarheid, efficiency en snelheid in een magazijn. Stuk voor stuk aspecten die onmisbaar zijn voor een veeleisende logistieke markt.

Vlaggenschip SAP

INSynQ focust zich op de warehouse managementsystemen van SAP. Het Extended Warehouse Management (EWM) is het vlaggenschip van SAP. Dit krachtige systeem kenmerkt zich door de hoge mate waarin we specifieke klantprocessen kunnen aanpassen op uw wensen. Enkele bijzondere aspecten van EWM:

 • Flexibel: EWM werkt met vele invalshoeken om de procesafloop in een warehouse uit te voeren. Het systeem heeft zowel een lay-out benadering als een procesbenadering. Met beide benaderingen richten we processen in, zoals u als klant die voor ogen heeft.
 • Omvangrijk: EWM kent tal van extra toepassingen, zoals een module Value Added Services (VAS). Deze module bevat facturatiemogelijkheden, een transportation management ingang, een standaard radio frequency identification (RFID) connectie, yard management, material flow system (MFS) connectiviteit en nog veel meer.
 • Inzichtelijk: EWM is real time ingesteld en levert meerdere mogelijkheden om het warehouse inzichtelijk en transparant af te beelden.

Meer informatie?

Wilt u de controle en efficiency van de bedrijfsprocessen in uw distributiecentrum verbeteren? Dan is SAP Extended Warehouse Management iets voor uw bedrijf. Met SAP EWM haalt u een krachtige applicatie in huis die waarde toevoegt aan de keten. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

SAP Warehouse Management

INSynQ biedt een overzichtelijke, no-nonsense oplossing voor de inrichting of optimalisatie van SAP Warhouse Management (SAP WM) of SAP Extended Warehouse Management (SAP EWM). In de vertaalslag naar SAP WM geven onze experts prioriteit aan de logistieke processen en houden ze oog voor de mensen op de vloer.

Op maat gesneden aanpak

Onze expert starten met een standaard SAP WM setup. Vanuit hier vertalen ze de processen binnen uw distributie centrum naar een op maat gesneden aanpak in een timebox. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de grenzen van het standaard SAP-systeem.

Integratie

Dankzij de uitgebreide kennis van SAP regelt INSynQ ook de integratie met andere SAP- modules, zoals SAP SD/MM. Daarnaast hebben onze experts ook ervaring met de integratie met handhelds en andere ERP-systemen binnen uw distributiecentrum en/of met externe partners.

Meer informatie?

Wilt u de bedrijfsprocessen in uw distributiecentrum verbeteren? Dan is SAP Warehouse Management iets voor uw bedrijf. Met SAP Beheer op Maat hebben we bovendien een krachtige module voor uw SAP WM beheerorganisatie in huis. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Warehouse Management in 24 uur

Hebt u uitdagingen in uw warehouse of geeft u leiding aan een groeiend MKB-bedrijf? In beide gevallen is het cruciaal om á la minute inzicht te hebben in de inkomende, opgeslagen en uitgaande goederen. Met de module ‘Warehouse Management in 24 uur’ wordt u razendsnel op uw wenken bediend. De basisfunctionaliteiten in deze nieuwe SAP-module draaien binnen een etmaal. Dat is een bijzondere prestatie als u bedenkt dat de doorlooptijd van SAP-implementaties normaal gesproken veel meer tijd in beslag neemt.

Focus op primaire magazijntaken

De focus ligt op de primaire taken in het magazijn. Op deze manier kunnen we het systeem binnen 24 uur inrichten en laten draaien. Voor de installatie maken we gebruik van een draaiboek en een strakke planning. Als de module geïnstalleerd is, starten we een intensief coachingstraject op de werkvloer. In 1-op-1 sessies laten we heftruckchauffeurs en orderpikkers zien en ervaren hoe de module in de praktijk werkt.

Meer informatie?

Als klant kunt u de basismodule na het coachingstraject uitbreiden met ruim 50 extra functionaliteiten. U neemt hiervoor zelf het initiatief of u vertrouwt op de adviezen van onze consultants. Graag geven we u tekst en uitleg over de diverse uitbreidingen. En vanzelfsprekend ondersteunen we u van A tot Z bij de installatie ervan. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. INSynQ kan deze betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen in korte tijd implementeren. Onze oplossingen bieden u snel resultaat, kunnen met elkaar verbonden worden, maken onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk en verschaffen real-time inzicht.

Complete on-demand ERP-oplossing

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, plus dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

 • Corporate Performance
 • Sourcing & Procurement
 • Project Management
 • Manufacturing & Supply Chain Management
 • Accounting & Finance
 • CRM, Sales & Marketing
 • Service & Support
 • Human Resource Management

Geen investeringen in IT-hardware en IT-beheer

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent dat u niet langer hoeft te investeren in IT-hardware en IT-beheer. Met deze oplossing haalt u voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging in huis. Ongeacht de locatie waar u werkt of verblijft, krijgt u via een beveiligde internetconnectie én een standaard webbrowser toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages.

Ruim 40 ingebouwde scenario’s

Dankzij de ervaring van 40 jaar best practices is INSynQ in staat om SAP Business ByDesign snel te implementeren. U krijgt de beschikking over ruim 40 ingebouwde en direct uitrolbare business scenario’s. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar, zodat u snel kunt reageren op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign beschikt over een volledig nieuwe userinterface, ontworpen met het oog op een maximale productiviteit van de eindgebruiker. De rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties waren richtinggevend bij het ontwerp. Kortom: SAP Business ByDesign voldoet aan uw verwachtingen en sluit aan bij de behoefte van zowel de gebruikers als het management van uw organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

 • Geen investeringen in IT hardware en IT beheer;
 • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen;
 • Verkrijg real-time inzicht middels geïntegreerde analyse en rapportage functionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database);
 • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteit en inzichten middels de standaard beschikbare mobiele applicaties;
 • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen;
 • Betrouwbare en uitstekend beveiligde data centers van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft, wat voor u betekent dat u geen zorgen meer heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

Benut sterke punten optimaal

SAP Business ByDesign ondersteunt het 2-tiermodel, waarmee u de sterke punten van uw organisatiestructuur benut: kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. SAP Business ByDesign sluit naadloos aan op de on-premise en/of on demand SAP-omgeving van de moedermaatschappij. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

(Deel)oplossingen via SAP-Store

SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de oplossing aan uw wensen en eisen aan te passen. Internationale partners en klanten bieden hiervoor vanuit de SAP-Store gerealiseerde (deel)oplossingen aan. Daarnaast biedt SAP met Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SAP Business ByDesign? Of heeft u vragen over deze beproefde oplossing van INSynQ? Stel uw vraag via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

SAP Beheer op Maat

Maakt uw bedrijf gebruik van SAP-software? Met SAP Beheer op Maat richt INSynQ zich op bedrijven die behoefte hebben aan professionele, functionele ondersteuning. De praktijk wijst uit dat het beheren van SAP-software geen gemakkelijke opgave is. Een senior SAP- businessconsultant van INSynQ biedt ondersteuning bij het beheren én naar behoren laten draaien van uw SAP-systeem. SAP Beheer op Maat is een flexibel en functioneel beheerconcept dat SAP voor u laat werken.

SAP BEHEER AAN HUIS

Besteedt u uw SAP-beheeractiviteiten uit aan INSynQ? In dat geval maakt één van onze SAP- businessconsultants periodiek een afspraak bij u op kantoor. Samen met de vaste contactpersoon binnen uw bedrijf loopt hij of zij uw systeem door om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen. Loopt u in de tussentijd tegen problemen aan? Ook dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Onze SAP-businessconsultants staan altijd voor u klaar.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BENADERING

Bij de optimalisatie van uw SAP-systeem vinden wij de gebruiksvriendelijkheid van uw systeem een belangrijke voorwaarde. Samen met u stemmen we uw SAP-systeem nauwkeurig af op uw wensen. Onze specialisten beschikken niet alleen over uitgebreide kennis van en ervaring in SAP-implementaties. Ook op het gebied van bedrijfsprocessen kunnen ze u vakkundig adviseren. Een SAP-specialist van INSynQ gaat samen met u aan de slag om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw SAP-functionaliteiten hier naadloos op aan te sluiten. INSynQ laat uw bedrijfsprocessen vloeiende verlopen met gemakkelijk te hanteren SAP-functionaliteiten.

Meer informatie?

Met een praktijkgerichte instelling zorgen onze SAP-specialisten in projecten voor de juiste synergie tussen businessprocessen, persoonlijke aspecten en het SAP-systeem. Wilt u meer weten over SAP Beheer op Maat? Of heeft u vragen over deze krachtige oplossing van INSynQ? Stel uw vraag via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw vraag te beantwoorden.