Warehouse Management in 24 uur

Hebt u uitdagingen in uw warehouse of geeft u leiding aan een groeiend MKB-bedrijf? In beide gevallen is het cruciaal om á la minute inzicht te hebben in de inkomende, opgeslagen en uitgaande goederen. Met de module ‘Warehouse Management in 24 uur’ wordt u razendsnel op uw wenken bediend. De basisfunctionaliteiten in deze nieuwe SAP-module draaien binnen een etmaal. Dat is een bijzondere prestatie als u bedenkt dat de doorlooptijd van SAP-implementaties normaal gesproken veel meer tijd in beslag neemt.

Focus op primaire magazijntaken

De focus ligt op de primaire taken in het magazijn. Op deze manier kunnen we het systeem binnen 24 uur inrichten en laten draaien. Voor de installatie maken we gebruik van een draaiboek en een strakke planning. Als de module geïnstalleerd is, starten we een intensief coachingstraject op de werkvloer. In 1-op-1 sessies laten we heftruckchauffeurs en orderpikkers zien en ervaren hoe de module in de praktijk werkt.

Meer informatie?

Als klant kunt u de basismodule na het coachingstraject uitbreiden met ruim 50 extra functionaliteiten. U neemt hiervoor zelf het initiatief of u vertrouwt op de adviezen van onze consultants. Graag geven we u tekst en uitleg over de diverse uitbreidingen. En vanzelfsprekend ondersteunen we u van A tot Z bij de installatie ervan. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.