MADD: Fusies en overnames

Projecten waarbij bedrijfsonderdelen worden samengevoegd, overgenomen, of afgestoten noemen we MADD projecten. De afkorting MADD staat hierbij voor mergeracquisitiedisentanglement of divestment. Fusies en overnames zijn uiterst complex, evenals het ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Een dergelijke hervorming brengt vaak lastige veranderingen met zich mee, ook op het gebied van IT. INSynQ ondersteunt de IT afdeling met het technische aspect dat deze verandering met zich meebrengt. We helpen u bij het herindelen van bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat uw systeem hierop aansluit. Daarnaast kunnen we bemiddelen tussen de wensen van het management en de IT afdeling van uw bedrijf.

GOEDE KEUZES MAKEN ONDER TIJDSDRUK

Aan MADD projecten zit vaak een harde opleverdatum verbonden. Daarnaast wordt de IT afdeling vaak pas op een later tijdstip geïnformeerd over de veranderingen en zijn er op dat tijdstip al keuzes gemaakt die voor de IT afdeling van invloed zijn. Eventuele wijzigingen en aanpassingen in de IT activiteiten komen hierdoor onder druk te staan. INSynQ helpt IT afdelingen om onder deze tijdsdruk de juiste keuzes te blijven maken en de kwaliteit van IT activiteiten te garanderen. Een snelle en pragmatische aanpak staat hierbij centraal.

ONZE BREDE PROJECTMANAGEMENT ERVARING

De business consultants van INSynQ hebben veel ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Zij zijn in staat organisaties op een evenwichtige wijze te begeleiden tijdens het samenvoegen, overnemen of ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Wij maken gebruik van ervaringsdiagrammen om eventuele risico’s snel en vakkundig het hoofd te kunnen bieden. Daar waar nodig zetten wij tools in om data en processen te analyseren en snel op orde te krijgen.

FUSIES EN OVERNAMES LATEN BEGELEIDEN DOOR INSYNQ

Wilt u bedrijfsonderdelen samenvoegen, overnemen of afstoten en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het technische aspect van deze verandering? Dan is het merger, acquisitie, disentanglement of divestment project iets voor u. INSynQ helpt u om het technische aspect van een bedrijfshervorming in goede banen te leiden. Wilt u meer informatie over dit project? Dan kunt u hier meer informatie aanvragen. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.