SAP BTW scan

Als u internationaal zaken doet, heeft u automatisch te maken met een complexe BTW supply chain. U wordt namelijk met ingewikkelde regelgeving geconfronteerd en moet aan een groot aantal spelregels voldoen welke per land verschillend zijn. Als ondernemer is het moeilijk om de hierbij behorende risico’s goed te overzien. Middels onze BTW scan heeft u de mogelijkheid om op een relatief eenvoudige wijze een eerste inzicht te krijgen in de fiscale risico’s die u loopt.

INZICHT IN ÉÉN DAG

In een tijdsbestek van slechts één dag, zal de BTW scan van INSynQ u een globaal inzicht verschaffen in de mogelijke fiscale risico’s die u loopt. In de ochtend stelt een van onze specialisten u een dertigtal vragen. Uw antwoorden worden vervolgens geanalyseerd en verwerkt. Aan het einde van de dag worden de resultaten van de scan met u besproken en aan u gepresenteerd in de vorm van een grafiek. Deze grafiek brengt uw BTW processen in kaart en laat zien welke processen wel of geen extra aandacht nodig hebben.

HET RISICO OP BOETES EN NAHEFFINGEN VERKLEINEN

Het in kaart brengen van deze fiscale risico’s is erg belangrijk. De meeste BTW supply chains zijn erg complex. Er zijn diverse leveranciers, klanten en cross-border transacties bij betrokken. Wanneer u de internationale BTW regels niet goed hanteert, loopt u risico op boetes en/of naheffingen. Onze scan maakt uw BTW proces voor u inzichtelijk. Het is de eerste belangrijke stap naar een beheerst BTW proces. Blijkt uit de scan dat u aanzienlijke risico’s loopt? Dan kunt u er desgewenst voor kiezen om een BTW assessment door INSynQ te laten uitvoeren. In het BTW assessment wordt er een diepgaande analyse gemaakt van uw BTW risico’s en een verbeterplan opgesteld waarmee de risico’s beheersbaar worden gemaakt.

DE BTW SCAN VAN INSYNQ

Wilt u de BTW risico’s van uw onderneming in kaart brengen? Dan is de BTW scan van INSynQ iets voor u. Wilt u meer weten over deze scan?  Hier kunt u meer informatie opvragen.