SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. Betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen die door INSynQ in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden. Oplossingen die u snel resultaat bieden, met elkaar verbonden kunnen worden, onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk maken en real-time inzicht verschaffen.

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven en dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

 • Corporate Performance
 • Sourcing & Procurement
 • Project Management
 • Manufacturing & Supply Chain Management
 • Accounting & Finance
 • CRM, Sales & Marketing
 • Service & Support
 • Human Resource Management

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent niet langer investeren in IT hardware en IT-beheer, maar voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging. Via een secure internetconnectie en een standaard webbrowser heeft u ongeacht uw locatie toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages.

Gebaseerd op meer dan 40 jaar best practices is SAP Business ByDesign snel te implementeren. Ruim 40 business scenario’s zijn ingebouwd en kunnen direct uitgerold worden. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign heeft een volledig nieuwe userinterface die ontworpen is voor maximale productiviteit van de eindgebruiker. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties.

Met SAP Business ByDesign kunt u uw volledige organisatiemodel on-demand ondersteunen. Het is compleet nieuw ontwikkeld voor (middel)grote organisaties en dochterondernemingen van grote organisaties. Een oplossing die voldoet aan de verwachtingen en aansluit bij de behoefte van de gebruikers en het management van de organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

 • Geen investeringen in IT hardware en IT beheer;
 • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen;
 • Verkrijg real-time inzicht middels geïntegreerde analyse en rapportage functionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database);
 • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteit en inzichten middels de standaard beschikbare mobiele applicaties;
 • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen;

Betrouwbare en uitstekend beveiligde data centers van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft, wat voor u betekent dat u geen zorgen meer heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign ondersteunt het 2-tier model waarmee u de sterke punten van uw organisatiestructuur benut: kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. SAP Business ByDesign sluit naadloos aan op de on-premise en/of on demand SAP omgeving van de moedermaatschappij. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de oplossing aan uw wensen en eisen aan te passen. Vanuit de SAP Store worden mondiaal door partners en klanten gerealiseerde (deel)oplossingen aangeboden. Daarnaast biedt SAP met Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

Wilt u meer weten over SAP Business ByDesign? Hier kunt u meer informatie opvragen. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.