SAP Turn-a-Round

Bent u begonnen met de herindeling van uw SAP software maar stuit u op meerdere problemen? Lijkt uw goed uitgedachte plan in het honderd te lopen omdat het niet aansluit bij uw bedrijfsprocessen? Bent u dringend op zoek naar hulp? Project turn-a-round is opgezet vanuit de gedachte dat bedrijven met een vastgelopen projectimplementatie wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale manier om het bedrijfsproces en uw SAP systeem optimaal op elkaar af te stemmen.

SAP SPECIALIST ÉN CHANGE MANAGER

Een specialist van INSynQ kan u helpen uw bedrijfsprocessen en systeem optimaal op elkaar af te stemmen. Om dit goed te kunnen uitvoeren, hebben onze senior business consultants een gedegen kennis van SAP én bedrijfsmatige processen. Door onze zowel technische als organisatorische insteek, weten we de juiste synergie tussen mens, proces en systeem te realiseren. Op deze manier verwezenlijken we SAP implementaties die binnen bedrijven als geslaagd worden beschouwd.

ADVISEUR EN KLANKBORD

Onze senior business consultants adviseren u bij het maken van proceskeuzes en organisatorische veranderingen die optreden als gevolg van een implementatie. We zetten ons in om uw turn-a-round zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. SAP problemen geven we hierbij geen kans. Doordat wij niet gebonden zijn aan de belangen van een implementatiepartij, kunnen we met onze kritische blik het turn-a-round project naar een hoger niveau tillen. Samen met u komen we uiteindelijk tot de ideale afstemming van uw SAP systeem aansluitend op de processen binnen uw bedrijf. SAP help? INSynQ staat voor u klaar.

SAP HELP VAN INSYNQ

Wilt u uw bedrijfsprocessen herindelen en bent u opzoek naar de juiste synergie tussen uw systeem en de processen binnen uw bedrijf? Dan kan project turn-a-round u daarmee helpen. Wilt u meer weten over SAP Turn-a-round? Hier kunt u meer informatie opvragen. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.