top-border

The Best of Customer Success 2020; Samenwerking loont! Brons voor Waterbear Network

SAP Nederland heeft op 18 november 2020 de Best of Customer Succes 2020 awards uitgereikt. Waar het event vorig jaar nog in Green Village in Nieuwegein werd gehouden onder de noemer SAP Quality Awards, konden de genodigden dit jaar online aan het evenement deelnemen. Tijdens een 1,5 uur durende sessie werden de awards uitgereikt in de categorieën “Digital Core/Transformation”, “Customer Experience” en “Human Experience”.

Ook dit jaar werden er 9 Awards verdeeld. Net even anders dan voorgaande jaren, mochten de aanwezigen middels een voting systeem hun stemmen uitbrengen. Per categorie kwamen hier 3 winnaars uit (brons, zilver en goud). Hier aan voorafgaand heeft elke deelnemer input aangeleverd in de vorm van een video, artikel én een pitch tijdens de awards zelf.

In de categorie Customer Experience namen de projecten van Intergamma, Asics, Dutch Flower Group, Ordina, Waterbear Network, Ministerie van Defensie en het Kadaster deel.

Na de pitches was het tijd om te stemmen! Vol trots presenteren wij de top drie in deze categorie;

  1. Dutch Flower Group
  2. Asics
  3. Waterbear Network

Namens INSynQ feliciteren wij alle winnaars!

Waterbear Network

Waterbear Network is een  globaal netwerk, bestaande uit meer dan 80 NGO’s, welke staat voor aandacht voor de planeet nu en in de toekomst. Met het creëren van een interactief video-on-demand platform focust Waterbear Network op 3 pijlers; Watch, Join en Save. Door het faciliteren van kwaliteitsdocumentaires, creëren van een gemeenschap en het faciliteren van acties om mee te doen aan initiatieven voor een betere toekomst, is vanaf 1 december Waterbear Network klaar om live te gaan!

Wilt u deelnemen aan het Waterbear Network? Meld u dan gratis aan via deze link.

Samenwerking zorgt voor realisatie

Het project van Waterbear Network is opgeleverd door een samenwerking van SAP Partners Xperi, Elision en INSynQ. Een go-live van één maand voor SAP Business ByDesign en 3 maanden voor SAP Marketing Cloud hebben bijgedragen aan een volledig werkende oplossing voor Waterbear Network. Met de implementatie van SAP Business ByDesign, heeft INSynQ bijgedragen aan een solide basis voor de klant. Wij zijn dan ook trots om een bijdrage te leveren aan de goede start. Zie ook onze eerdere post hierover.

Dit project laat zien dat samenwerking tussen SAP partners bijdraagt aan mooie vooruitstrevende projecten. De bundeling van ieders expertise binnen 1 project; Hier ligt de basis voor de toekomst.

Monica Datthijn, Accountmanager bij INSynQ, vertelt; “We zijn enorm trots op de samenwerking tussen Xperi, Elision en ons. Met Xperi als verbindende partij hebben we toe kunnen werken aan een partnership waarbij de klant centraal staat. Waterbear Network heeft nu een gedegen oplossing waarmee ze hun groeiambities voor de komende jaren waar kunnen maken.”

bottom-border