Groei, INSynQ, 4 Locaties
top-border

Uitbreiding INSynQ met vier extra vestigingen

Door de uitbreiding met vier extra vestigingen neemt INSynQ het heft in handen om zich op landelijk niveau te vestigen. Het hoofdkantoor van INSynQ is gevestigd in Eindhoven aan de Beemdstraat 1c en zal door het gebruik van satelliet kantoren een geplande groei maken. Er zijn alleen maar voordelen te benoemen om dit op deze manier te doen. Enerzijds hebben we mensen in de regio’s en anderzijds kunnen we klanten makkelijk vanuit een kantoor in de regio bedienen. Onze kantoren worden ook de uitvalbasis voor de consultants uit de regio’s.

 

INSynQ breidt uit op de volgende locaties

Arnhem Park Tower: Parktoren, Nieuwe stationsstraat 20, 6811 KS Arnhem

Zoetermeer Centraal Station: Luis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

Utrecht De Staat: Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht

SAP Den Bosch: Amerikastraat 10, 5232 BE ‘s Hertogenbosch

 

Het DNA van INSynQ

De solide basis die INSynQ het afgelopen decennia heeft opgebouwd heeft ook geresulteerd in het DNA van ons bedrijf. Onze kracht is het uitlijnen van organisaties bedrijfsprocessen en SAP. INSynQ heeft dus ondernemende en innovatieve mensen die pragmatische oplossingen genereren, gedragen door zowel business als IT. Maar wij kijken verder dan alleen de IT oplossing en nemen altijd de bedrijfsprocessen als basis.

 

Onze branches

 

Werken bij

Als collega in het Team INSynQ speel je een belangrijke rol als brug tussen business en IT. Je spreekt de taal van de organisatie/branche en weet deze te vertalen naar pragmatische en effectieve SAP oplossingen. Deze SAP oplossingen weet je succesvol te realiseren en de toegevoegde waarde hiervan aan te tonen. Naast hard werken en jezelf blijven ontwikkelen, is er natuurlijk geregeld ruimte voor ontspanning. Zo leer je het INSynQ gevoel ook van de niet zakelijke kant kennen. Wil je INSynQ ook beter leren kennen? Bel ons op 040-800 1500 of vul het onderstaande formulier in.

    INSynQ, Aangenaam verrassend!
    Ons team wil samen met de klant bouwen aan de toekomst. Door onze unieke aanpak voor innovaties zijn we in staat om toekomstgerichte diensten te leveren op het snijvlak van mensen, bedrijfsprocessen en SAP.

    bottom-border