lightbulb lightbulb lightbulb

MADD: Fusies en overnames

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Business ByDesign

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Turn-a-Round

MADD: Fusies en overnames

Projecten waarbij bedrijfsonderdelen worden samengevoegd, overgenomen, of afgestoten noemen we MADD projecten. De afkorting MADD staat hierbij voor mergeracquisitiedisentanglement of divestment. Fusies en overnames zijn uiterst complex, evenals het ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Een dergelijke hervorming brengt vaak lastige veranderingen met zich mee, ook op het gebied van IT. INSynQ ondersteunt de IT afdeling met het technische aspect dat deze verandering met zich meebrengt. We helpen u bij het herindelen van bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat uw systeem hierop aansluit. Daarnaast kunnen we bemiddelen tussen de wensen van het management en de IT afdeling van uw bedrijf.

GOEDE KEUZES MAKEN ONDER TIJDSDRUK

Aan MADD projecten zit vaak een harde opleverdatum verbonden. Daarnaast wordt de IT afdeling vaak pas op een later tijdstip geïnformeerd over de veranderingen en zijn er op dat tijdstip al keuzes gemaakt die voor de IT afdeling van invloed zijn. Eventuele wijzigingen en aanpassingen in de IT activiteiten komen hierdoor onder druk te staan. INSynQ helpt IT afdelingen om onder deze tijdsdruk de juiste keuzes te blijven maken en de kwaliteit van IT activiteiten te garanderen. Een snelle en pragmatische aanpak staat hierbij centraal.

ONZE BREDE PROJECTMANAGEMENT ERVARING

De business consultants van INSynQ hebben veel ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Zij zijn in staat organisaties op een evenwichtige wijze te begeleiden tijdens het samenvoegen, overnemen of ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Wij maken gebruik van ervaringsdiagrammen om eventuele risico’s snel en vakkundig het hoofd te kunnen bieden. Daar waar nodig zetten wij tools in om data en processen te analyseren en snel op orde te krijgen.

FUSIES EN OVERNAMES LATEN BEGELEIDEN DOOR INSYNQ

Wilt u bedrijfsonderdelen samenvoegen, overnemen of afstoten en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het technische aspect van deze verandering? Dan is het merger, acquisitie, disentanglement of divestment project iets voor u. INSynQ helpt u om het technische aspect van een bedrijfshervorming in goede banen te leiden. Wilt u meer informatie over dit project? Dan kunt u hier meer informatie aanvragen. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. Betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen die door INSynQ in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden. Oplossingen die u snel resultaat bieden, met elkaar verbonden kunnen worden, onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk maken en real-time inzicht verschaffen.

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven en dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

 • Corporate Performance
 • Sourcing & Procurement
 • Project Management
 • Manufacturing & Supply Chain Management
 • Accounting & Finance
 • CRM, Sales & Marketing
 • Service & Support
 • Human Resource Management

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent niet langer investeren in IT hardware en IT-beheer, maar voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging. Via een secure internetconnectie en een standaard webbrowser heeft u ongeacht uw locatie toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages.

Gebaseerd op meer dan 40 jaar best practices is SAP Business ByDesign snel te implementeren. Ruim 40 business scenario’s zijn ingebouwd en kunnen direct uitgerold worden. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign heeft een volledig nieuwe userinterface die ontworpen is voor maximale productiviteit van de eindgebruiker. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties.

Met SAP Business ByDesign kunt u uw volledige organisatiemodel on-demand ondersteunen. Het is compleet nieuw ontwikkeld voor (middel)grote organisaties en dochterondernemingen van grote organisaties. Een oplossing die voldoet aan de verwachtingen en aansluit bij de behoefte van de gebruikers en het management van de organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

 • Geen investeringen in IT hardware en IT beheer;
 • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen;
 • Verkrijg real-time inzicht middels geïntegreerde analyse en rapportage functionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database);
 • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteit en inzichten middels de standaard beschikbare mobiele applicaties;
 • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen;
 • Betrouwbare en uitstekend beveiligde data centers van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft, wat voor u betekent dat u geen zorgen meer heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

SAP BUSINESS BYDESIGN

SAP Business ByDesign ondersteunt het 2-tier model waarmee u de sterke punten van uw organisatiestructuur benut: kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. SAP Business ByDesign sluit naadloos aan op de on-premise en/of on demand SAP omgeving van de moedermaatschappij. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de oplossing aan uw wensen en eisen aan te passen. Vanuit de SAP Store worden mondiaal door partners en klanten gerealiseerde (deel)oplossingen aangeboden. Daarnaast biedt SAP met Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

Wilt u meer weten over SAP Business ByDesign? Hier kunt u meer informatie opvragen. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

SAP Turn-a-Round

Bent u begonnen met de herindeling van uw SAP software maar stuit u op meerdere problemen? Lijkt uw goed uitgedachte plan in het honderd te lopen omdat het niet aansluit bij uw bedrijfsprocessen? Bent u dringend op zoek naar hulp? Project turn-a-round is opgezet vanuit de gedachte dat bedrijven met een vastgelopen projectimplementatie wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale manier om het bedrijfsproces en uw SAP systeem optimaal op elkaar af te stemmen.

SAP SPECIALIST ÉN CHANGE MANAGER

Een specialist van INSynQ kan u helpen uw bedrijfsprocessen en systeem optimaal op elkaar af te stemmen. Om dit goed te kunnen uitvoeren, hebben onze senior business consultants een gedegen kennis van SAP én bedrijfsmatige processen. Door onze zowel technische als organisatorische insteek, weten we de juiste synergie tussen mens, proces en systeem te realiseren. Op deze manier verwezenlijken we SAP implementaties die binnen bedrijven als geslaagd worden beschouwd.

ADVISEUR EN KLANKBORD

Onze senior business consultants adviseren u bij het maken van proceskeuzes en organisatorische veranderingen die optreden als gevolg van een implementatie. We zetten ons in om uw turn-a-round zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. SAP problemen geven we hierbij geen kans. Doordat wij niet gebonden zijn aan de belangen van een implementatiepartij, kunnen we met onze kritische blik het turn-a-round project naar een hoger niveau tillen. Samen met u komen we uiteindelijk tot de ideale afstemming van uw SAP systeem aansluitend op de processen binnen uw bedrijf. SAP help? INSynQ staat voor u klaar.

SAP HELP VAN INSYNQ

Wilt u uw bedrijfsprocessen herindelen en bent u opzoek naar de juiste synergie tussen uw systeem en de processen binnen uw bedrijf? Dan kan project turn-a-round u daarmee helpen. Wilt u meer weten over SAP Turn-a-round? Hier kunt u meer informatie opvragen. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.