lightbulb lightbulb lightbulb

MADD: Fusies en overnames

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Business ByDesign

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Turn-a-Round

MADD: Fusies en overnames

Projecten waarbij bedrijfsonderdelen worden samengevoegd, overgenomen of afgestoten noemen we MADD-projecten. De afkorting MADD staat voor Merger, Acquisitie, Disentanglement of Divestment. Fusies en overnames zijn uiterst complex, evenals het ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Zo’n hervorming gaat vaak gepaard met lastige veranderingen. Ook op IT-gebied. INSynQ ondersteunt de IT-afdeling bij de technische aspecten van deze verandering. We helpen u bij het herindelen van bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat uw systeem hierop aansluit. Daarnaast bemiddelen we graag tussen de wensen van het management en de IT-afdeling van uw bedrijf.

GOEDE KEUZES MAKEN ONDER TIJDSDRUK

Aan MADD-projecten zit vaak een harde opleverdatum verbonden. Meestal krijgt de IT-afdeling pas op een later tijdstip informatie over de veranderingen. De gemaakte keuzes hebben dan al invloed op de IT-afdeling. Eventuele wijzigingen en aanpassingen in de IT-activiteiten komen hierdoor onder druk te staan. INSynQ helpt IT-afdelingen om onder deze tijdsdruk de juiste keuzes te blijven maken én de kwaliteit van IT-activiteiten te garanderen. Een snelle en pragmatische aanpak staat hierbij centraal.

ONZE BREDE ERVARING IN PROJECTMANAGEMENT

De businessconsultants van INSynQ hebben veel ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Ze zijn in staat organisaties op een evenwichtige wijze te begeleiden tijdens het samenvoegen, overnemen of ontvlechten van bedrijfsonderdelen. Wij maken gebruik van ervaringsdiagrammen om eventuele risico’s snel en vakkundig het hoofd te kunnen bieden. Daar waar nodig zetten wij tools in om data en processen te analyseren en snel op orde te krijgen.

FUSIES EN OVERNAMES LATEN BEGELEIDEN DOOR INSYNQ?

Wilt u bedrijfsonderdelen samenvoegen, overnemen of afstoten? En heeft u hulp nodig bij de technische component van deze verandering? Dan is het MADD-project iets voor uw bedrijf. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. INSynQ kan deze betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen in korte tijd implementeren. Onze oplossingen bieden u snel resultaat, kunnen met elkaar verbonden worden, maken onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk en verschaffen real-time inzicht.

COMPLETE ON DEMAND ERP-OPLOSSING

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, plus dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteiten om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

  • Corporate Performance
  • Sourcing & Procurement
  • Project Management
  • Manufacturing & Supply Chain Management
  • Accounting & Finance
  • CRM, Sales & Marketing
  • Service & Support
  • Human Resource Management

GEEN INVESTERINGEN IN IT-HARDWARE EN IT-BEHEER:

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent dat u niet langer hoeft te investeren in IT-hardware en IT-beheer. Met deze oplossing haalt u voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging in huis. Ongeacht de locatie waar u werkt of verblijft, krijgt u via een beveiligde internetconnectie én een standaard webbrowser toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages.

RUIM 40 INGEBOUWDE BUSINESS SCENARIO’S:

Dankzij de ervaring van 40 jaar best practices is INSynQ in staat om SAP Business ByDesign snel te implementeren. U krijgt de beschikking over ruim 40 ingebouwde en direct uitrolbare business scenario’s. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar, zodat u snel kunt reageren op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign beschikt over een volledig nieuwe userinterface, ontworpen met het oog op een maximale productiviteit van de eindgebruiker. De rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties waren richtinggevend bij het ontwerp. Kortom: SAP Business ByDesign voldoet aan uw verwachtingen en sluit aan bij de behoefte van zowel de gebruikers als het management van uw organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

  • Geen investeringen in IT-hardware en IT-beheer
  • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen
  • Verkrijg real-time inzicht via een geïntegreerde analyse- en rapportagefunctionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database)
  • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteiten en inzichten via de standaard beschikbare mobiele applicaties
  • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen
  • • Betrouwbare en uitstekend beveiligde datacenters van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

BENUT STERKE PUNTEN OPTIMAAL

SAP Business ByDesign ondersteunt het 2-tiermodel, waarmee u de sterke punten van uw organisatiestructuur benut: kracht en stabiliteit van het moederbedrijf en snelheid, flexibiliteit en klantrelatie van de dochterondernemingen. SAP Business ByDesign sluit naadloos aan op de on-premise en/of on demand SAP-omgeving van de moedermaatschappij. Uw dochterondernemingen presteren beter en u behoudt het overzicht.

(DEEL)OPLOSSINGEN VIA SAP- STORE

SAP Business ByDesign onderscheidt zich door een uitgebreid pallet aan mogelijkheden om de oplossing aan uw wensen en eisen aan te passen. Internationale partners en klanten bieden hiervoor vanuit de SAP-Store gerealiseerde (deel)oplossingen aan. Daarnaast biedt SAP met Cloud Studio de mogelijkheid om aanpassingen, uitbreidingen en interfaces voor u te realiseren.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over SAP Business ByDesign? Of heeft u vragen over deze beproefde oplossing van INSynQ? Stel uw vraag via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

SAP Turn-a-Round

Bent u begonnen met de herindeling van uw SAP-software, maar stuit u op meerdere problemen? Lijkt uw goed uitgedachte plan in het honderd te lopen, omdat het niet aansluit bij uw bedrijfsprocessen? Of bent u dringend op zoek naar hulp? Bedrijven met een vastgelopen projectimplementatie kunnen onze hulp goed gebruiken. Project ‘Turn-a-Round’ is vanuit deze invalshoek opgezet. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale manier om uw bedrijfsproces en uw SAP-systeem optimaal op elkaar af te stemmen.

SAP SPECIALIST ÉN CHANGE MANAGER

Een specialist van INSynQ helpt om uw bedrijfsprocessen en SAP-systeem optimaal op elkaar af te stemmen. Voor een vlekkeloze uitvoering beschikken onze senior businessconsultants over een gedegen kennis van SAP én bedrijfsmatige processen. Deze integrale aanpak vanuit technische en organisatorische kant zorgt voor de juiste synergie: tussen mens, proces en systeem. Zo leveren we een bijdrage aan veel geslaagde SAP-implementaties.

ADVISEUR EN KLANKBORD

Een SAP-implementatie leidt niet alleen tot organisatorische veranderingen. U moet ook regelmatig belangrijke proceskeuzes maken. Onze senior businessconsultants staan u met raad en daad bij. Het doel is om een Turn-a-Round zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. SAP-problemen geven we hierbij geen kans. INSynQ is niet gebonden aan de belangen van een implementatiepartij. Het voordeel hiervan is dat we met een kritische blik naar de Turn-a-Round kunnen kijken én het project naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen met u stemmen we uw SAP-systeem naadloos af op de processen binnen uw bedrijf.

SAP-HULP VAN INSYNQ

Wilt u uw bedrijfsprocessen herindelen en bent u op zoek naar de juiste synergie tussen uw SAP-systeem en de processen binnen uw bedrijf? Dan is het SAP Turn-a-Round project van INSynQ iets voor u. Interesse? Neem contact op via het online contactformulier. We nemen zo spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.