Contact

Werken bij INSynQ

Be(come) INSynQ

Beroemde ontdekkingsreizigers zoals Marco Polo en Christoffel Columbus hebben de nieuwe wereld in kaart gebracht. Voel jij je aangesproken door de onverzettelijkheid en dadendrang van deze bekende ontdekkingsreizigers? Wij bij INSynQ wel, onze medewerkers zijn avontuurlijk ingesteld, laten zich niet gemakkelijk uit het veld slaan door tegenslag, varen desgewenst tegen de stroom in en zijn vastberaden om hun doel te bereiken. Je denkt nu vast maar dat zijn toch voornamelijk soft skills? Ja klopt, INSynQ is juist op zoek naar die ‘zachte kant’ van toekomstige medewerkers.

Maak kennis met ons team
YouTube

Spreekt de vergelijking met ontdekkingsreizigers je minder aan?

Denk dan eens aan beroemde voetballers zoals Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Een voetbalteam met 11 Messi’s speelt ongetwijfeld prachtig aanvallend voetbal, maar zal ook veel doelpunten tegen krijgen. INSynQ werkt in diverse teams en net als in een sporteam is diversiteit belangrijk maar wel met een duidelijke rolverdeling. Samen presteren lukt niet zonder persoonlijke aandacht, interesse in elkaar, focus op individuele ontwikkeling en tijd voor ontspanning. Als een van deze teamspelers bij INSynQ speel je een belangrijke rol bij de klant in het verbinden van de organisatie. Jij bent degene die de taal van de organisatie naar pragmatische en effectieve SAP oplossingen vertaald.

IP210624LH1-097

Game, set and match

Binnen INSynQ werken niet allemaal Marco Polo’s en Lionel Messi’s, want al ben je nog zo goed, het gaat uiteindelijk om de match tussen jou als werknemer en het INSynQ team. Ben jij ondernemend van aard, dan is de kans groot dat er een match is met INSynQ. We geven maximaal ruimte aan eigen initiatief. Het zit in ons DNA om innovatie een kans te geven want daar plukt uiteindelijk iedereen de vruchten van; jij als individuele werknemer, het team natuurlijk en uiteraard ook de klant, waar we het allemaal voor doen.

IP210624LH1-016
Angelique gedraaid

Wat Angelique zegt over INSynQ

“INSynQ heeft mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien naar de rol die ik graag wilde. Van een lange afstand tot de arbeidsmarkt, tot office manager én uiteindelijk naar consultant. INSynQ luistert naar mijn ambities en samen werken we naar de toekomst toe. ”

Open bedrijfscultuur

Naast hard werken en jezelf blijven ontwikkelen, is er natuurlijk geregeld ruimte voor ontspanning. Zo leer je het INSynQ gevoel ook van de niet-zakelijke kant kennen. Teamleden voelen de open bedrijfscultuur van INSynQ haarfijn aan. Als de boog gespannen staat, is de gezamenlijke blik op de bulls eye gericht. Is de boog niet gespannen, dan betrekt INSynQ ook het thuisfront. INSynQ organiseert gezamenlijke activiteiten zoals Sinterklaas, Kerstmis, jubilea of verjaardagen, maar ook teamleden organiseren uitjes op eigen initiatief, denk aan een gezellige avond pub quizzen of een avontuurlijk ski-uitje.

Voetbaltafel3

Heb je zin in een kennismaking?

Beschik jij als mens over deze bagage en durf je het avontuur aan? Stuur dan een e-mail met actueel CV naar hrm@insynq.nl of bel ons op 040-8001500. Voor meer informatie of vragen kan je ook altijd contact opnemen met Merel via een van deze kanalen

IP210624LH1-021

Bij INSynQ stellen we de persoon centraal, of het nu gaat om klant of medewerker. Gezamenlijk kijken we altijd een stap vooruit.

Neem contact met ons op

Samenwerkingen

Onze locaties

 • Eindhoven

  Beemdstraat 1C
  5653 MA Eindhoven

 • HNK Apeldoorn

  Boogschutterstraat 1
  7324 AE Apeldoorn

 • HNK Rotterdam

  Vasteland 78
  3011 BN Rotterdam

 • HNK Amsterdam Zuid Oost

  Burgemeester Stramanweg 102
  1101 AA Amsterdam

 • ‘s-Hertogenbosch

  Amerikastraat 10
  5232 BE 's-Hertogenbosch