top-border

Peter Ouëndag

Ons team bouwt samen met de klant aan de toekomst. Onder het motto “Bringing People, Business and SAP together” bouwen onze ambitieuze professionals structureel samen met klanten aan toekomstgerichte oplossingen.

bottom-border
top-border

Frank Weerepas

Onze kracht is het uitlijnen van organisaties, bedrijfsprocessen en SAP. INSynQ heeft ondernemende en innovatieve mensen die pragmatische oplossingen genereren, gedragen door zowel business als IT. Wij kijken verder dan alleen de IT oplossing en nemen altijd de bedrijfsprocessen als basis.

bottom-border
top-border

Axel van Koutrik

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die structureel met onze klanten bouwen aan toekomstgerichte oplossingen. Werken bij INSynQ staat voor werken in een gezond hecht en gezellig team, dat persoonlijke groei en zekerheid biedt door een actieve uitwisseling van kennis en ervaring.

bottom-border
top-border

Joost Timmermans

Het onderwerp op onze werkvloer is vaak het systeem, maar in feite draait het vooral om de juiste mensen om je heen te hebben.”  Die samenstelling vind ik ook terug bij INSynQ; een (h)echte club voor mij als teamplayer.

Sinds kort is INSynQ ook sponsor bij mijn voetbalclub VVV. Hoe mooi is het dat deze twee werelden samenkomen. Passie voor het juiste team, passie om resultaten te behalen en dat ook met iedereen te vieren. Want als er een succes is behaald, wordt dit ook met het team gevierd!

Daarnaast biedt INSynQ mij de kans om te blijven ontwikkelen in kennis, vaardigheden en krijg ik de kans om zelf initiatieven te nemen om INSynQ hoger op de ranglijst te krijgen.  

 

bottom-border
top-border

Marlies Mulhof

Het leuke van samen werken is dat verschillende invalshoeken en ideeën over vraagstukken tot hele mooie oplossingen kunnen leiden. Een sparringpartner zijn en het traject goed begeleiden vind ik zeer belangrijk.

Ik haal enorm veel energie uit nieuwe ervaringen en creatief bezig zijn. Zowel professioneel als privé. Zo ben ik naast fluitiste sinds kort ook celliste. Binnen muziek ben je namelijk nooit uitgeleerd! Verder heb ik veel ervaring met bedrijfsprocessen en mijn creativiteit kan ik kwijt in het zo goed mogelijk laten aansluiten van deze bedrijfsprocessen aan systemen.

Wij hebben vele mogelijkheden om onze kennis altijd relevant te houden binnen INSynQ. En daarbij zijn we ook met nieuwe technologieën bezig, waaronder blockchain en wat dit voor onze klanten met SAP kan opleveren.

bottom-border