lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Business ByDesign

lightbulb lightbulb lightbulb

SAP Beheer op Maat

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign biedt oplossingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. Betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen die door INSynQ in korte tijd geïmplementeerd kunnen worden. Oplossingen die u snel resultaat bieden, met elkaar verbonden kunnen worden, onderlinge uitwisseling van gegevens mogelijk maken en real-time inzicht verschaffen.

SAP Business ByDesign is de meest complete on-demand ERP oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven en dochterondernemingen van grote organisaties. SAP Business ByDesign beschikt over alle noodzakelijke functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van uw gehele organisatie:

 • Corporate Performance
 • Sourcing & Procurement
 • Project Management
 • Manufacturing & Supply Chain Management
 • Accounting & Finance
 • CRM, Sales & Marketing
 • Service & Support
 • Human Resource Management

SAP Business ByDesign is volledig on-demand. On-demand betekent niet langer investeren in IT hardware en IT-beheer, maar voorspelbare kosten, maximale beschikbaarheid en optimale beveiliging. Via een secure internetconnectie en een standaard webbrowser heeft u ongeacht uw locatie toegang tot uw bedrijfsmiddelen en rapportages

Gebaseerd op meer dan 40 jaar best practices is SAP Business ByDesign snel te implementeren. Ruim 40 business scenario’s zijn ingebouwd en kunnen direct uitgerold worden. Uiteraard is SAP Business ByDesign aanpasbaar zodat snel gereageerd kan worden op veranderende behoeften. SAP Business ByDesign heeft een volledig nieuwe userinterface die ontworpen is voor maximale productiviteit van de eindgebruiker. Dit is gerealiseerd door uit te gaan van de rol van de individuele medewerker, een geïntegreerde leeromgeving en uitgebreide analysefuncties.

Met SAP Business ByDesign kunt u uw volledige organisatiemodel on-demand ondersteunen. Het is compleet nieuw ontwikkeld voor (middel)grote organisaties en dochterondernemingen van grote organisaties. Een oplossing die voldoet aan de verwachtingen en aansluit bij de behoefte van de gebruikers en het management van de organisatie.

VOORDELEN VAN SAP BUSINESS BYDESIGN ZIJN:

 • Geen investeringen in IT hardware en IT beheer;
 • Pay per use model, dus flexibel op- en afschalen en voorkomen van desinvesteringen;
 • Verkrijg real-time inzicht middels geïntegreerde analyse en rapportage functionaliteit (gebouwd binnen de SAP HANA database);
 • Altijd en overal beschikking over de gewenste functionaliteit en inzichten middels de standaard beschikbare mobiele applicaties;
 • Snelle implementatie en verhoging van de efficiency binnen uw organisatie door ingebouwde en uitgekiende end-to-end processen;
 • Betrouwbare en uitstekend beveiligde data centers van SAP van waaruit uw SAP Business ByDesign omgeving wordt aangeboden. Er zijn geen additionele investeringen nodig voor aanschaf en beheer van een uitgebreid systeemlandschap, beveiliging en back-up. SAP garandeert dat uw data binnen hetzelfde rechtsgebied blijft, wat voor u betekent dat u geen zorgen meer heeft over de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data.

SAP Beheer op Maat

Maakt uw bedrijf gebruik van SAP software? Met SAP beheer op maat richt INSynQ zich op bedrijven die behoefte hebben aan professionele functionele ondersteuning. In de praktijk blijkt het beheren van SAP software geen gemakkelijke opgave. Een senior SAP business consultant van INSynQ kan u helpen uw SAP systeem te beheren en naar behoren te laten draaien. SAP functioneel beheer op maat is een flexibel beheerconcept dat SAP voor u laat werken.

SAP BEHEER AAN HUIS

Wanneer u uw SAP beheeractiviteiten uitbesteedt aan INSynQ, komt een van onze SAP business consultants periodiek langs bij u op kantoor. Samen met de vaste contactpersoon binnen uw bedrijf lopen wij samen met u uw systeem door om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen. Loopt u in de tussentijd tegen problemen aan? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Onze SAP business consultants staan altijd voor u klaar.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BENADERING

Bij de optimalisatie van uw SAP systeem vinden wij het belangrijk dat het systeem voor u prettig in gebruik is. Samen met u gaan we op zoek naar de beste mogelijkheid om uw SAP systeem voor u af te stemmen. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SAP implementaties maar kunnen u ook op het gebied van bedrijfsprocessen vakkundig adviseren. Een SAP specialist van INSynQ gaat samen met u aan de slag om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw SAP functionaliteiten hier naadloos op aan te laten sluiten. INSynQ verzorgt vloeiende bedrijfsprocessen met gemakkelijk te hanteren SAP functionaliteiten.

SAP FUNCTIONEEL BEHEER VAN INSYNQ

Wij werken bij INSynQ met een praktijkgerichte instelling waarmee we in projecten steeds de juiste synergie tussen business processen, persoonlijke aspecten en het SAP systeem weten te vinden. Wij kunnen uw beheer voor u uit handen nemen en u volledig ontzorgen op dit gebied. Wilt u meer weten over SAP beheer op maat? Hier kunt u meer informatie opvragen. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.